Camilerde yaz ve kış dönemlerinde Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak yapılan eğitim faaliyetlerine demirbaş, nakdi ve organizasyon desteği yapılmaktadır.
Hacı Fatma Hanım Camii

2012 yılında ibadete açılan camii Küçükçekmece Müftülüğü'ne bağlı olarak hizmetlerine devam etmektedir. Ayrıca Kur'an Kursu bünyesinde 4-6 yaş grubu kursumuzda hizmet vermektedir.
Adres : Atakent mah.219.sk Bosphorus City icerisinde Küçükçekmece/İSTANBUL

Mehmet Efendi (Serakent) Camii

1997 yılında faaliyete geçen Mehmet Efendi Camii Kağıthane Müftülüğü'ne bağlı olarak hizmetlerine devam etmektedir. Camii bünyesinde hizmete giren Kız Kur’an Kursunda kız öğrencilerin eğitimleri devam etmektedir.
Adres : Hamidiye Mah. Söyler Cad. Kağıthane /İSTANBUL

Hacı Ramazan Efendi Camii

2004 yılında ibadete açılan Hacı Ramazan Efendi Camii Ümraniye Müftülüğü'ne bağlı olarak hizmetlerine devam etmektedir. Vakıf mütevelli heyeti tarafından inşa edilen ve cami altında hizmete giren Hacı Ramazan Efendi Kız Kur’an Kursu ile yaz ve kış öğrencilerin eğitimleri devam etmektedir.
Adres : Parseller Mahallesi, Abdullahazam Cd. No:25, 34773 Dudullu Osb / Ümraniye / İstanbul

Kurtdoğmuş Köyü Camii

Vakfımız mütevelli heyeti tarafından 1995 yılında inşa edilen camimize vakfımızın kuruluşundan beri özellikle yaz dönemlerinde Yaz Kur’an Kursları eğitimine devam edilmektedir.
Adres : Kurtdoğmuş Mahallesi, Sınır Cd. No:14, 34916 Pendik/İstanbul

Haseyad Camii

2000 yılında hizmete giren 5000 kişi kapasiteli Haseyad Cami 2006 yılında vakfımızın kuruluşu ile birlikte hizmetlerini artırarak devam ettirmektedir. 2011 yılından itibaren camiide yapılan dersliklerle birlikte yaz-kış hizmet vermektedir. http://haseyadcamii.com/
Telefon : 0212 671 16 88
Adres : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarı Bankalar Caddesi No: 76/A Başakşehir

Giyim Sanayi Camii

2008 yılında hizmete giren 1500 kişi kapasiteli camimiz özellikle Giyim Sanayi Sitesi esnafına ve Depozite Alışveriş Merkezine hizmet vermektedir.
Adres : Ziya Gökalp Mah., Giyim Koop. Sanayi Sitesi, Sosyal Tesis Binası Kat:2 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul

Mehmet Çelik Camii

2001 yılında cami açılmıştır. Alaca Müftülüğü'ne bağlı olarak hizmetlerine devam etmektedir.
Telefon : 0542 650 43 55
Adres : Küçükdona Köyü, Alaca / Çorum

Rostov-on-Don Ulu Camii

1999 yılında başlayıp 2003 yılında açılmıştır. Cuma namazında camii içinde aynı anda 1500 kişi namaz kılabilmekte ancak herkes sığmağıdığı için yaklaşık yine 600 kişi cami avlusunda Cuma namazı farzını yerine getirmektedir.
İnternet Web Sitesi
Adres : Voroşilov ilçesi sk. Furmanovskıy 131 / Rostov / Rusya